Pri javljanju napak vedno napišite še naslednje stvari: - brskalnik - tip in verzija(primer: Firefox 3.0.2) - kje točno se vam napaka dogaja(primer: podforum Prijava napak, v urejanju profilov pri pisanju PM,...) - če lahko, pripnite sliko napake - čim bolje opišite napako(primer: "slike mi ne prikaže pri tretji objavi, pri drugi in prvi pa brez problema,...") - karkoli drugega, kar mislite, da bi pomagalo pri iskanju rešitve
V bazi organizmov, točneje v Seznamu rastlin, manjka slikica pred novo dodanim opisom Nymphaea lotus (sam opis slikico vsebuje). Levak prosim , če urediš.
lp, miro
Zavedati se nevednosti je velik korak do znanja. (Sybil, Disraeli, Benjamin, 1804-1881)
Neki sem opazu in bom pač povedal, da administrator/moderator odpravi napako. In sicer, SUMATRANKA(borneanka)-Puntius anchisporus, je med "karacinidi", morala pa bi biti med "krapovci"
Po mojem to nima smisla. Podatek, da recimo določeno vrsto najdemo v spodnjem toku Amazonke pa pove veliko. Če pisec opisa doda še povezavo od niti s tem biotopom v skupini Biotop akvaristika je to najboljša možna rešitev, saj si lahko tam podrobno prebere vse o njenem okolju, ter parametrih vode, ali pa jih celo tiste glavne ali pa posebne še izrecno poudari v samem opisu organizma. Tako bomo ustvarili neko vzajemno povezavo med temi Nadjinimi opisi biotopov in pa bazo organizmov.