Domov Forum

Kako narediti hrano brikete?

Vse o hranjenju in pripravi hrane

Moderator: DISKUS RoManijA

Kako narediti hrano brikete?

OdgovorNapisal/-a senker1987 » 05 maj 2010, 18:31

Rad bi doma izdeloval hrano brikete in sem si tudi omislil eno idejo zmeljeno govejo in svinjsko mesto in zdrobljene rakce zmešam skupi in naredim s takšno pištolo za silikon približno 3mm dolge pase ki jih pustim da se posušijo in da vidimo če bodo jedle želve?
Uporabniški avatar
senker1987

Re: Kako narediti hrano brikete?

OdgovorNapisal/-a wix » 05 maj 2010, 18:47

Ja, to bo najbolje. Krave pa prašiči so vsakodnevno na jedilniku rdečevratk. Najhujše so pa močvirske sklednice, ki sem in tja še kakega orla uplenijo in to kar med letom.

No pa šalo na stran.

Želve hrani s tistim kar jedo v naravi. Torej pretežno nevretenčarji in ribe. Dodaj pa še zelenjavo. Najboljša hrana je vsekakor sveža hrana, ampak pri tej moraš vedeti, da bolj umaže vodo, tako da je potrebna bolj pogosta menjava. Glede izdelave briketov pa nevem ravno koliko je pametno puščati mleto meso kar takole na zraku. Mogoče, če bi dal vse v sušilni stroj za sadje... kaj pa vem :-[ še najbolje bi bilo cele kose dati v zamrzovalnik pa odtajati pred uporabo. Naloviš nekaj postranic in podobne zadeve pa ji daš lepo odtajane in sprane v akvaterarij. Sem pa videl enkrat eno foro, ko daš ribe, polže, školjke, kozice in zelenjavo v mikser pa vse speštaš in nato zgostiš z agarjem pa nabrizgaš in zamrzniš. Baje da obdrži obliko tudi, ko je odtajano.

Cenzuriral ste me :( pa sem samo napisalm, da bolj s.v.i.n.j.a vodo :lol:
Uporabniški avatar
wix

Kraj: Kamnik-okolica

Vrni se na Hrana

• Sorodne objave
    Odgovori
    Ogledi
    Zadnji prispevek

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

Valid XHTML and CSS.