ja, toliko vode v posodi skimerja se je nabralo v procesu nastavljanja količine zraka. S prva je zmetal kup zelene svinjarije, potem pa skoraj belo peno ... dokler ga nisem nastavil, da pena ni kar kipela ven ... bomo videli kako se bo odrezal, čene bom moral naredit drugo posodico, ki ima spodaj konus - moja napaka, lahko bi to poštudiral!
Ja, vmes, med nastavljen penilnika me je motil še naš muc Muši oz. njegova oskrba.
Cel teden je bil nekam čuden, vedno manj je jedel, včeraj zjutraj pa ga je moja draga odpeljala do veterinarja ... kri skoraj voda, bel jezik, neješčost ... nekje je pojedel ta strup za podgane, ki diši vsemu živemu (pa ne pri nas - svinje ljudje, da to kar tako stresajo ... kot da nebi mogli dat pod en lonček z luknjo, tako da ne pride zraven vsaka žival !!!). Skratka, posledice so, da žival začne krvaveti iz kapilar v notranje organe ... Tako je dobil inekcijo proti temu redčenju krvi, pa še enih 6 drugih inekcij in na koncu še 2 x infuzijo ... revež je prišel domov zadet, s katetrom v žili.
ostale slike
Potem pa smo ga s prstom in brizgo pitali z vitamini in tekočino. Še danes ob dveh zjutraj sva imela eno malico (on par žlic hrane z dodatkom vitaminov, jaz pa sirup proti kašlju) ... vse zato da se pobere ... ker če se mu krvavitve ne ustavijo ... bo moral dobit uspavalno :-(
... Škoda, pa tolk mi je nagajal pri delu okrog akvarija ... kdo me bo mtil pri menjavi vode in mi pil vodo z aquatanom, mi prevračal zadeve, ki jih predelujem ... Ravno držim pesti, da bo vse ok, ker ga je peljala na pregled :-?
... se opravičujem, tole ni bilo ravo akvaristična tema, je pa tesno vezana in je vplivala na zbranost in odločitve glede posegov v akvarij.
Forum