Hvala, hvala.
Potrudil sem se maksimalno, koliko mi je uspelo, boste pa ostali napisali.
Moderator: DISKUS RoManijA

Je pa res zanimivo, kako si tako preko foruma narediš povsem drugačno "vizijo" kako naj bi nekdo izgledal. Ne vem zakaj sem si naprimer Silverja predstavljal precej starejšega
Sorry Silver
Skratka res nam je bilo lepo, ko pa je za "lopatko" prijel TAL3MC in pokazal svoje spretnosti pri kaminu pa smo dobesedno ostal brez besed oziroma smo za nekaj časa opustili akvaristično debato, saj si slišal le še "Res je dobr(o)". Potem nas pa preseneti še z odlično gibanico. Mmmmmm... Čestitke tudi Motu, Janip-ju, Torq-u in vsem ostalim, ki so pripomogli kaj k temu, da smo se videli, se družili in imeli fino!

Z ekipo smo se poskušali potruditi maksimalno. Zelo nam je šlo na roko tudi vreme, ki na srečo ni pokazalo tistih zob, katere so obljubljali. Vsekakor pa so največ na zanimiv piknik prispevali vsi udeleženci. Bili ste odlična družba in upam, da se še čim večkrat srečamo 
Gibanica je bila odlična. Kako dobra je bila, pa pove že vse ostalo, saj smo jo pospravili v hipu. Tal3mc, ob priliki, se vsekakor še priporočamo. In Hvala za tvoj velikodušen prispevek. Odlično je bilo

... Slike pa pridejo v kratkem 

Silver je napisal/-a:Jaz bi se potožil, ker noben ni znal točno črkovati ime rtmktl!
No saj bo potrebno vedno manj
zdaj se že malo poznamo tudi po obrazih
Se vidmo - čim prej! 

Hrane, pijače in druženja je bilo toliko, da je lahko prav vsak zadostil svojim željam.
Tudi Zofka nam je bila naklonjena, saj je vreme kljub zelo slabi napovedi kar dobro zdržalo.

Pod to se takoj podpišem.rtmktl je napisal/-a:...Tudi meni (nama) je bilo v veselje spoznati resnične akvariste in vam seči v roko. Je pa res zanimivo, kako si tako preko foruma narediš povsem drugačno "vizijo" kako naj bi nekdo izgledal...
Sem opazil, da ste pazili na to, da žar ne bi ugasnilkkaty je napisal/-a:...smo se pa zato Primorci držali bolj pri ognju...
.Tudi pod to se takoj podpišem.janip je napisal/-a:...Z ekipo smo se poskušali potruditi maksimalno... Vsekakor pa so največ na zanimiv piknik prispevali vsi udeleženci. Bili ste odlična družba in upam, da se še čim večkrat srečamo
Rib sicer nisem jedel, zelenjava z žara je bila pa odlična.janip je napisal/-a:...Pa seveda TORQ, tvoja priprava hrane in pečenje rib sta bila ravno tako fenomenalna. Odlično priprava in izbor hrane, ter potem še slastno spečene ribe. No, zadnje tri je odlično spekel tudi Silver. Kapo dol fantje
Komaj že čakamo.janip je napisal/-a:...Slike pa pridejo v kratkem
Ne boš verjel, tudi jaz sem razmišljal o spremembi, po drugi strani pa... Saj zdaj se poznamo po imenih in je to to, kajne?rtmktl je napisal/-a:O tem sem že razmisljal ja, da bo potrebno spremeniti nick...
Moto, organizacija je bila na visokem nivoju, dobro smo se imeli, vreme je bilo zadovoljivo... zato se nekako logično postavlja vprašanje; kdaj se spet srečamo?moto je napisal/-a:...Menim, da je piknik res odlično uspel, saj ni bilo videti nobenih kislih obrazov.Hrane, pijače in druženja je bilo toliko, da je lahko prav vsak zadostil svojim željam.
Tudi Zofka nam je bila naklonjena, saj je vreme kljub zelo slabi napovedi kar dobro zdržalo.
Udeležba je precej prekosila pričakovanja organizatorjev, kar nam je v veliko veselje in nam da tudi vedeti, da so taka druženja zaželena...
.

hehe 

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost