Novi zunanji filtri OaseBio Master

Moderator: ZGD

Uporabniški avatar
ZGD
Prispevkov: 28
Pridružen: 21 Nov 2014, 22:07
Kraj: Maribor
Kontakt:

Novi zunanji filtri OaseBio Master

OdgovorNapisal/-a ZGD » 31 Jul 2017, 10:28

Od izdelave prve vodne črpalke in dneva začetka proizvodnje prvih zunanjih filtrov za akvaristiko, je v podjetju Oase minilo več kot pol stoletja (natančneje 56 let). Znanje in izkušnje, ki so si ga v tem času nabrali predvsem pri proizvodnji črpalk in filtrov za ribnike, so tako uspešno prelili v enega najkakovostnejših zunanjih filtrov na trgu. Kakovostni materiali, inovativne inženirske rešitve ter pol stoletja izkušenj v proizvodnji so glavni dejavniki, ki so botrovali razvoju enega najbolj kvalitetnih filtrov na evropskem tržišču.

Filter Oase BioMaster so na voljo v treh velikostih (250, 350 in 600). Vse tri velikosti so dobavljive z ali brez vgrajenega grelca. Pri modelih brez grelca, je tega stalno mogoče kasneje dodati.

Prednost Oase BioMaster filtrov, ki jo bodo akvaristi najbolj cenili, je inovativen sistem predfiltra, ki ga ni mogoče zaslediti pri nobenem drugem proizvajalcu. Pri večini proizvajalcev (EHEIM, JBL) se predfilter nahaja v prvi košari pod glavo filtra. Pri čiščenju je tako potrebno odstraniti glavo filtra, vzeti košaro z gobami iz njega, ter jo v posodi ali vedru nesti v kopalnico. Pri filtrih BioMaster je čiščenje veliko bolj preprosto, saj je predfilter samostojna enota, neodvisna od ostalega filter materiala. Tako filtra ni potrebno odpirati, ampak zgolj povlečemo varnostni zatič in povlečemo kartušo, v kateri je goba, ki opravlja nalogo predfiltra. Kartuša, ki jo izvlečemo, obenem omogoča prenašanje, brez kapljanja ali umazanije. Preprosto in učinkovito.

Druga inovativna rešitev je integracija grelca v filter. Integracija grelca v zunanji filter sicer ni novost, saj takšne filtre že kar nekaj let ponuja EHEIM, je pa drugačen način integracije, ki so se ga lotili v Oase. Zaradi učinkovite, a preproste in bistveno cenejše rešitve, tako razlika v ceni med filtrom z in brez grelca ni 100€, ampak le 20€, grelec pa lahko dokupimo in vstavimo tudi pozneje. Preprosto in učinkovito.

Več informacij in tehnične podatke lahko najdete v spletni trgovini: http://zgd.si/trgovina/?product_cat=oase

Zunanji-filter-za-akvarij-Oase-BioMaster-600-thermo.png
Priponke
zunanji-filter-za-akvarij-oase-BioMaster-7.png
zunanji-filter-za-akvarij-oase-BioMaster-5.png
zunanji-filter-za-akvarij-oase-BioMaster-6.png
zunanji-filter-za-akvarij-oase-BioMaster-3a.png
zunanji-filter-za-akvarij-oase-BioMaster-2.png
ZGD Trgovina za akvaristiko www.zgd.si/trgovina

Vrni se na “ZGD”

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov