Združenje Gojiteljev Diskusov
MrPet
Aquashop
Fishbox

zaTelebane2

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Prijava

Novice

AQUASHOP donator 60 litskega akvarija

AquaShop.si doniral 60 litrski akvarij javnemu zavodu

 aquashop_akvarij.jpg


Smo Javni zavod Center za mlade Domžale, ki deluje na področju občine Domžale že dvanajsto leto. V našem centru mladi in njihovi starši lahko skupaj s svetovalci poiščejo rešitve za mnoge probleme, ki se porajajo v procesu vzgoje. Enkrat tedensko se srečujemo z osebami s posebnimi potrebami - pri nas lahko ustvarjajo, se pogovarjajo in se družijo s sovrstniki. Na razpolago smo mladim, ki bi radi zapolnili svoje popoldneve. Pri nas je otrokom na voljo tudi brezplačna učna pomoč in miren kotiček za učenje.

Vsako leto izvedemo tabor »MORSKI GAJ« - počitnice na morju za mlade, ki prihajajo iz manj vzpodbudnega socialnega okolja. Med zimskimi in poletnimi počitnicami izvajamo t.i. aktivne »Vesele počitnice«, ki se odvijajo v naših prostorih. Pa še marsikaj bi se našlo…

V naše prostore zaide veliko obiskovalcev, zlasti mladih. Zato nam je donacija 60-litrskega akvarija podjetja LAMATI zastopstva in trgovina d.o.o., Motnica 7a, 1236 Trzin (ter mimogrede, izčrpnih navodil ob prevzemu), omogočila, da lahko odslej naši dve ribici občudujemo v okolju, ki jima ustreza in omogoča lažje gibanje. Na tem mestu bi se podjetju Lamati d.o.o. še enkrat, v imenu Centra za mlade, iskreno zahvalila.

V imenu celotnega Aquanubis Team-a se tudi sam pridružujem pohvalam za tako lepo in za mlade prijetno gesto in smo ravno zaradi tega javnemu zavodu omogočili to objavo, saj takšnih akcij bi v prihodnje moralo biti še veliko.

Nit o tej temi lahko obiščete tukaj. 

Facebook

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Sodelujemo z

Sponzorji

Sodelujemo z

Izvedba Web+ER