Združenje Gojiteljev Diskusov
MrPet
Fishbox
Aquashop

zaTelebane2

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Prijava

Novice

Interzoo 2008

Mednarodni sejem INTERZOO praznuje 30. obletnico
Nuremberg - 22. -
25.maj 2008
 
 
 
Interzoo praznuje letos posebno obletnico. Vodilna mednarodna razstava industrije za oskrbo hišnih ljubljenčkov, bo letos odprla vrata tridesetič. Sejem se bo odvijal v Nurnbergu od 22. - 25. maja 2008.
 

Okrog 1400 razstavljalcev iz vsega sveta bo predstavljalo pester izbor izdelkov v razstavnem centru v Nurembergu iz več kot 50 držav na novem rekordno 89.000 m2 velikem razstavnem prostoru. To naredi Interzoo največji in najpomemnejši sejem na globalnem tržišču industrije za hišne ljubljenčke. Toda ne samo novi produkti in inovacije, ki bodo prava zanimivost za obiskovalce, tudi pogovori s kolegi in zanimivi programi so prav tako velika atrakcija.

Ob tej priložnosti bodo podali informacije o njihovih novih izdelkih in trendih ter izmenjali poglede in izkušnje z ostalimi experti v tovrstni industriji.

Vse od A do Ž: Interzoo 2008 ponuja trgovcem, grosistom, spletnim trgovcem in ostalim podjetjem zanimiv in obširen izbor trenutnega spektra profesionalnih izdelkov za hišne ljubljenčke.

Za trgovce za hišne ljubljenčke, veterinarske klinike, ali konjske salone, Interzoo ostaja za tovrstno industrijo dogodek leta - in Nuremberg je mesto, ki ga bo ponovno gostilo v letu 2008.

 

Besedilo je za Aquanubis pripravil:

Roman Gril – Diskus RoManijA

 

Facebook

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Sodelujemo z

Sponzorji

Sodelujemo z

Izvedba Web+ER