Aquashop
MrPet
Fishbox
Združenje Gojiteljev Diskusov

zaTelebane2

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Prijava

Novice

Aquanubis je nazaj!

Po skoraj tedenski odsotnosti je portal Aquanubis zopet dosegljiv. V tem času smo moderatorji pošteno pljunili v roke in prenovili portal. Poleg same prenove pa smo tudi očistili, uredili, združili, razbili,.. objave in forume. Prav tako smo končno poskrbeli tudi za "rastlinarje", saj imajo od sedaj naprej svoj forum Rastlinski akvariji.

Novosti:
- Pripenjanje slik k objavam na forumu (do 6 slik, največja velikost slike 600 kb)
- Pripenjanje slik k zasebnim sporočilom (do 4 slike, največja velikost slike 400 kb)
- RSS viri (za portal (članki, novice), celoten forum, ali pa samo izbrani podforumi)
- Pregledan in očiščen forum
- Nova razporeditev nekaterih forumov
- Mladostnejši izgled portala
- Enoteh prikaz portala v vseh popularnejših brskalnikih
- Nova sekcija Rastlinski akvariji

OBVEZNO BRANJE ZA VSE UPORABNIKE:

S prehodom na novi portal se stara gesla niso ohranila, zato je potrebno zaprositi za novo geslo. To storite tako, da kliknete na povezavo Ste pozabili geslo?. Odpre se vam obrazec, ki ga izpolnite. Po poslanem sporočilu boste na vpisan naslov pošte (POZOR! Če pošte ne prejmete, preverite tudi mapo Vsiljena pošta (SPAM), saj Gmail in še nekateri ostali ponudniki pošto iz Aquanubisa večkrat označijo kot vsiljeno (SPAM)), prejeli skupek znakov, ki jih je potrebno prepisati v obrazec na strani. Po potrditvi znakov se vam bo odprl nov obrazec, kamor boste vpisali novo geslo. Po potrditvi pa se lahko prijavite z vašimi novimi podatki.

V primeru težav in napak se lahko obrnete na Mateja (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. - v email dopišite tudi vaše uporabniško ime in čim bolj podroben opis napake(kaj vam javi portal, kdaj se napaka pojavi, ali ste zgornje korake uspešno izvršili,...)) oz. pustite sporočilo na forumu v niti Prijava napak, svoje mnenje o prenovljenem portalu pa lahko podate v niti Novi portal Aquanubis

Lepo pozdravljeni na novem portalu,

Ekipa Aquanubis

Facebook

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Sodelujemo z

Sponzorji

Sodelujemo z

Izvedba Web+ER