Aquashop
Fishbox
Združenje Gojiteljev Diskusov
MrPet

zaTelebane2

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Prijava

Novice

Foto natečaj "KOLEDAR 2011"

Pozdravljeni!

Bliža se novo leto in z njim kar nekaj novosti, ki jih je ekipa Aquanubisa dorekla na zadnjem sestanku. Poleg ustanovitve društva, o katerem pišemo na naslovni strani (o podrobnostih boste zagotovo pravočasno obveščeni), bomo pripravili še kar nekaj novosti in projektov.

 koledar aquanubis 2011

Eden izmed njih je projekt Koledar, ki se bo vlekel čez vse leto. To je namreč že nekajletna ideja, ki pa je do danes iz takih ali drugačnih razlogov nismo uspeli uresničiti. Kako bo vse skupaj potekalo?

Sestavljeno bo iz dveh sklopov:

1. Akvarij: Celotna 9-članska ekipa Aquanubis bo vsak mesec izmed akvarijev v forumu Akvariji naših članov do 15. v mesecu predlagala 3 akvarije, ki bi si zaslužili sodelovati v izboru za Akvarij določenega meseca. Izmed teh bodo lahko člani društva Aquanubis ter moderatorji in administratorji v posebni niti z glasovanjem (vsak en glas) do 25. v tekočem mesecu izbrali zmagovalca, ki bo uvrščen na nosilno pozicijo v koledarju. Zmagovalni akvarij bo objavljen tako na naslovni strani portala ter kasneje v galeriji, kot tudi natisnjen v koledarju. Zmagovalec bo pozvan, da v določenem roku pošlje kvalitetno fotografijo (primerno za tisk), zato ob tej priliki pozivamo člane, da shranijo najboljše posnetke v originalni velikosti. V primeru, da se zmagovalec ne bo strinjal z objavo svojega akvarija v koledarju, bo njegovo mesto prevzel drugouvrščeni.

 

2. Fotografija: Na vsaki strani koledarja bodo poleg akvarija objavljene še 3 fotografije. Te pa bomo izbirali preko natečaja. 15. v mesecu bomo v posebni niti objavili temo natečaja za določen mesec. Na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. boste lahko do 15. naslednji mesec poslali vaše fotografije v resoluciji, ki ne sme biti manjša od (2000x1300). V kolikor do 15. v mesecu ne objavimo nove teme se smatra, da je le-ta enaka temi prejšnjega meseca Od posameznega člana bo lahko v končnem izboru zastopana samo ena fotografija. Na izbor pa lahko, vsak mesec prijavi več fotografij, izmed katerih misli, da bi lahko bila ena izbrana. Komisija bo neprimerne (neostre, kompozicijsko in tematsko neprimerne) posnetke izločila, vse ostale pa objavila v ustrezni niti. Tudi tu bodo imeli možnost glasovanja le člani društva in ekipa administratorjev in moderatorjev do 25. v mesecu. Izbrali bomo najboljše 3 posnetke, ki bodo nato javno objavljeni na portalu, kot tudi natisnjeni v koledarju. V primeru nezadostnega števila kvalitetnih posnetkov, si ekipa pridržuje pravico, da jih dopolni sama. Vsak sodelujoči v foto natečaju jamči, da so fotografije njegove in da dovoljuje objavo. Fotografije postanejo last Aquanubisa.

 

Tema za mesec februar 2011 JE »RIBA«

 

Torej potrebno bo zavihati rokave, namočiti komolce ter prijeti v roke vaš fotoaparat. Obilo užitkov vam želimo in prepričani smo, da bomo v naslednje leto vstopili bogatejši za mnogo dodatnih izkušenj in s prelepimi akvariji. Pa dobro luč vam želi!

 

Ekipa Aquanubisa

Facebook

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Sodelujemo z

Sponzorji

Sodelujemo z

Izvedba Web+ER