Združenje Gojiteljev Diskusov
Aquashop
MrPet
Fishbox

zaTelebane2

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Prijava

Novice

LICITACIJA: Aquanubis za Akvarij M Idrija

Ekipa Aquanubisa je, mislimo da, uspešno izpeljala ognjeni krst na nacionalni televiziji in v 15 minutnem pogovoru v oddaji O živalih in ljudeh, širši publiki predstavila naš prelep hobi. Za tiste, ki si oddaje niste uspeli ogledati po TV, si oddajo lahko ogledate na portalu MMC portalu RTVSLO.

IMG_1093

 

Naj na kratko povzamemo dogajanje prejšnjega tedna. Oddaja O živalih in ljudeh je na sporedu sicer vsako soboto, a le enkrat mesecno poteka v studiu. Za tokratno studijsko oddajo so izbrali akvaristiko in imeli smo manj kot teden dni časa za priprave. Potrebno je bilo najti dva sogovornika, ter na vztrajanje televizijcev tudi postavljen akvarij z ribicami v studiu, kar pa ni tako enostavno, kot bi si sprva lahko mislili. Kar nekaj dni smo porabili, da bi poiskali nekoga, ki bi bil pripravljen svoj manjši, utečen akvarij prenesti v studio, jasno nismo ga našli, je le prevec možnosti, da bi se sistem porušil. Torej ni bilo druge izbire, kot da, samo za potrebe snemanja, postavimo akvarij na novo. Stekla je akcija. Potrebno je bilo v dveh dneh poskrbeti za opremo, dekoracijo, postavitev, imeli smo že skoraj vse pripravljeno, pa se pojavijo še logisticne težave, skratka napetost je rasla in v petek zjutraj še vedno nismo imeli rešitve. In tu stopi na sceno naš rešitelj: Jure Šular iz Aquashopa nam je velikodušno pomagal in nam poklonil nov, 37l akvarij Aquatic Nature Evolution 1, podlago, kamne in korenino. Na tem mestu se mu v imenu vseh slovenskih akvaristov iskreno zahvaljujemo. Še enkrat je dokazal, da je akvarist z dušo in srcem. Jure HVALA!

Da pa z dobrimi deli nadaljujemo, smo se odlocili, da postavljen in v oddaji predstavljen akvarij prodamo na licitaciji in izkupiček podarimo Akvariju M Idrija in Valterju s tem vsaj malo pomagamo. Zavedamo se, da bo to le kapljica v številne litre vode, za katere Valter skrbi, pa vendar. Torej, akvarij bo od danes, t.j. 15.2.2010 na licitaciji. Dolocili smo izklicno ceno 100€. Najmanjši možni dvig ponudbe je 5€. Licitacija bo trajala dva tedna, t.j. do vkljucno 1.3.2010 do 24. ure. Po zakljucku licitacije bodo imeli le tisti, ki so oddali ponudbo v dogovorjenem casu (torej do 1.3.2010 do 24. ure), možnost dodatnih 24 ur (do 2.3.2010 do 24. ure), da svojo ponudbo ustrezno spremenijo. Rezultat licitacije bo objavljen po preteku teh 24 ur, torej naslednji dan t.j. 3.3.2010. Vsi zainteresirani, naj poleg ponudbe v tej niti, ob prvem licitiranju na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. pošljejo svoje osebne podatke (ime in priimek, uporabniško ime na forumu, naslov in kontaktni telefon), da se s tem izognemo morebitnim neresnim kupcem. CČanu, ki tega ne bo storil ob prvem licitiranju se ponudba odstrani, ta oseba pa tudi izgubi pravico do nadaljnjega sodelovanja. Glede na namen licitacije verjamemo, da takih ne bo. Licitira se nov, 37 l akvarij Aquatic Nature Evolution 1, srebrne barve, skupaj z vso dekoracijo, rastlinami in ribico, tocno ta, ki je bil predstavljen v oddaji. Pa naj spomnimo, akvarij in betka v njem so že medijske zvezde, ni dosti akvaristov, ki se lahko s tem pohvalijo.:)

Facebook

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Sodelujemo z

Sponzorji

Sodelujemo z

Izvedba Web+ER