Združenje Gojiteljev Diskusov
Aquashop
MrPet
Fishbox

zaTelebane2

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Prijava

Novice

Akcija Aquanubis za Akvarij-M Idrija je zaključena

Pa smo končali še enega od projektov portala Aquanubis. Akcija licitiranja medijsko najbolj popularnega akvarija z dekoracijo in Betto splendis, ki ga je Aquanubisu podarila spletna trgovina Aquashop, je tako končana. Izkupiček, ki je bil iztržen z licitacijo, se je ekipa Aquanubis odločila podariti Akvariju M iz Idrije, ki sredstva za edini akvarij v Sloveniji, ki se financira iz lastnih sredstev, za svoje tekoče poslovanje težko zagotavlja.

 

DSCF3111

Moto in Valter ob predaji donacije

 

V času, ki smo ga namenili za licitiranje je za akvarij največ ponudil naš član in globalni moderator moto, ki je akvarij z vso pripadajočo opremo in ribico, sprejel v novih prostorih Akvarija M Idrija.

 

DSCF3071     DSCF3114     

            Moto ureja in popravlja dekoracijo                                Moto in Valter ob akvariju

 

Za akvarij je bil po zaključku oddaje na RTV Slovenija zadolžen naš moderator Fevž, ki je akvarij, dostavil do Ljubljane, od tam pa ga je v Idrijo odpeljal drugi naš moderator janip, ki je med potjo pobral še mota. Seveda je bilo potrebno akvarij v Idriji ponovno »našminkati« in urediti, saj je med prevozom prišlo do delnih premikov, fotografi pa so že nervozno stiskali prste na svojih sprožilcih.   

 

DSCF3102     DSCF3103

                      Valter, janip in moto                                                       Valter in moto

 

Valter je bil ob naši dobrodelni gesti vidno ganjen in se nam vsem skupaj najlepše zahvaljuje, moto pa presrečen, da je postal lastnik zelo lepega in medijsko popularnega akvarija v Sloveniji. Izvedeli smo tudi, da je oddaja O živalih in ljudeh v Akvariju M pri Valterju že posneta in bo predvajana v eni izmed sobotnih popoldnevov na RTV.

 

DSCF3101      DSCF3081                 

                  Akvarij - medijska zvezda                    Medijsko najbolj izpostavljena Betka v Sloveniji

 

Moto se ob tej priliki zahvaljuje vsem sodelujočim pri tem projektu. »Z akvarijem sem zelo zadovoljen in mi ni niti malo žal, da sem se odločil zanj. Osnovna postavitev bo nekaj časa zagotovo ostala, saj mi je res všeč. Dodal bom le par rastlinic in organizmov«, je povedal ob zaključku.

 

DSCF3105     DSCF3119

                  Akvarij v Akvariju M Idrija                                                  Kompozicija

 

Za sodelovanje in podporo se ekipa Aqanubis še enkrat zahvaljuje vsem, ki ste na kakršen koli način sodelovali v projektih. Še posebej se zahvaljujemo Juretu Šularju in njegovi spletni trgovini  Aquashop, Bojanu Jerini, aktivnim članom - moderatorjem Aquanubisa in vsem, ki ste kako drugače sodelovali v projektih portala Aquanubis. Hvala!

 

Roman Gril - DISKUS RoManijA

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Facebook

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Sodelujemo z

Sponzorji

Sodelujemo z

Izvedba Web+ER