Aquashop
Združenje Gojiteljev Diskusov
Fishbox
MrPet

zaTelebane2

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Prijava

Novice

Akvarij meseca septembra

No pa je tu tudi Akvarij meseca septembra. Ta naslov v tem mesecu pripada fantastični akvarijski kompoziciji Katjuše Karlovini, nam bolj poznani kot Kkaty.

Akvarij-Katy


Akvarij je nedvomno odraz izjemno prefinjene ustvarjalnosti podvodne kompozicije njegove lastnice, ki se je prav s tem akvarijem predstavila tudi na mednarodno priznanem, jubilejnem 10. IAPLC 2010 (International Aquatic Plants Layout Contest). Izmed 1819 prijavljenih iz 55 držav, ga je 17 sodnikov uvrstilo na 166. mesto. Katjušin akvarij je tako prebil led na tovrstni sceni, saj je njen akvarij pravzaprav prva slovenska prijava. Akvarij je nedvomno več kot dostojno zastopal Slovenijo in našo akvaristiko.

»Vse se da, če se hoče, bi bil nauk te zgodbe, sploh danes, v dobi interneta. Če samo pomislim, da mi je bil dušični cikel še pred tremi leti popolna znanstvena fantastika. Potrebno je le poslušati in upoštevati nasvete izkušenih, hoditi po svetu odprtih oči, saj je narava sama neizčrpen vir navdiha ter dodati del sebe. Pogled na delček narave, ki smo jo zaprli v naše akvarije, nam bo ves naš trud poplačal z obrestmi«, pravi Katjuša v spodbudo tistim, ki bi v bodoče želeli dobiti navdih za tovrstne umetnije.

 

 

Roman Gril - DISKUS RoManijA

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Facebook

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Sodelujemo z

Sponzorji

Sodelujemo z

Izvedba Web+ER