MrPet
Fishbox
Aquashop
Združenje Gojiteljev Diskusov

zaTelebane2

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Prijava

Novice

Končno - koledar Aquanubis 2011

Pozdravljeni vsi ljubitelji akvaristike!

Veseli december je tu. Miklavž nas je že obdaril in razveselil, tiste ki so v preteklosti preredko menjali vodo v svojih akvarijih, pa so gotovo zvezali in odpeljali parklji in niti ne morejo videti te novice. 

kolaz koledar 2011

Koledar Aquanubis za leto 2011 - skušnjava ki jo moramo imeti

 

V Aquanubis – društvu akvaristov smo vse leto pridno zbirali fotografije akvarijev naših članov in organizmov, ki smo jih poslali Božičku, da jih lepo uredi in zbere v koledar za leto 2011, ki bo  letos formata A3. Vsi smo si tudi potihem zaželeli, da bi nam ta prekrasen koledar za božič tudi prinesel in nastavil pod novoletno drevesce.

Ker pa se tudi Božiček kruto sooča z gospodarsko krizo, smo se odločili, da mu bomo stroške izdelave koledarja v višini 9,00 eur za člane Aquanubis-društva akvaristov in 13,00 eur za vse ostale, dobrodušno nakazali kar na transakcijski račun. Božiček bo ob upoštevanju spodaj navedenih navodil koledar poslal lepo in varno zapakiran kar po pošti.


Ob tej priložnosti vas vabimo, da postanete član Aquanubis-društva akvaristov in že v istem trenutku prihranite pri nakupu koledarja in koristite še druge ugodnosti članstva.


Naročilo koledarjev:

 1. Cena koledarja je 9,00 eur za člane društva Aquanubis in 13,00 eur za vse ostale.
 2. Znesek za naročeno število koledarjev je potrebno nakazati na TRR društva:                            SI56 0475 0000 1667 287, za namen nakazila je potrebno napisati KOLEDAR (Vzdevek) ali KOLEDAR (Ime  Priimek), hkrati pa na naš info mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.                               ali Matiji (moto) na ZS, sporočiti točne podatke za pošiljanje. Šele s tem bo naročilo popolno in se bo smatralo za veljavno.
 3. Točni podatki društva so:                                                                                                                                                               Naziv:  Aquanubis - društvo akvaristov
  Ulica: Bilje 121 C
  Kraj: 5292 Renče
  Številka računa: SI56 0475 0000 1667 287
 4. Naročila bomo zbirali do vključno ponedeljka, 20.12.2010. Po tem datumu naročila zaradi organizacijskih razlogov več ne bodo možna.
 5. Naročeni koledarji bodo dostavljeni po pošti.

 

Ekipa Aquanubis

Facebook

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Sodelujemo z

Sponzorji

Sodelujemo z

Izvedba Web+ER