Združenje Gojiteljev Diskusov
Aquashop
MrPet
Fishbox

zaTelebane2

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Prijava

Novice

Fotografski natečaj Aquanubis

pasica_foto_natecaj

Ker nam je lanskoletni mesečni fotografski natečaj povzročal kar nekaj preglavic, smo se letos odločili, da jih strnemo. Organizirali bomo 2 (mogoče tudi 3) natečaje na letni ravni. In prvi je pred vrati. 
Fotografirate lahko vse na temo akvaristike, to so ribe, kozice, polži ter vsi ostali organizmi, letos smo izbor razširili tudi na rastline, alge, lahko tudi zanimiva dogajanja (drst, levitev, mladice ...) izsek akvarija, oziroma kar imate možnost zanimivega dogajanja ujeti v objektiv. 
Fotografije bo pregledala strokovna žirija foruma, ki bo izločila neustrezne, med izborom fotografij pa bodo člani društva glasovali za najlepše. Le te bodo tudi objavljene v koledarju 2012.

Vsak član lahko na natečaju sodeluje z največ tremi (3) avtorskimi fotografijami. 
Fotografije morajo biti velikosti vsaj 4 mio px, torej npr. 2000 x 2000 px.

fotografiranje akvarija vir:akvarij.net
Vir slike: www.akvarij.net

 

Nagrade:
1. 2. in 3. mesto - Aquanubis koledar 2011

Avtorji soglašajo, da lahko vse prejete fotografije društvo uporabi za dodajanje slikovnega materiala v bazo organizmov, promocijske namene ali ostale aktivnosti povezane s portalom www.aquanubis.com ali Aquanubis društvom akvaristov. 

Fotografije pošljite do 3.3.2011 na naslov  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , v polje Zadeva vpišite Aquanubis foto natečaj + up. ime, npr."Aquanubis foto natečaj - Silver" , vsebina pa naj vsebuje opis fotografij s pripisom:
"Sem avtor fotografij in dovoljujem Društvu akvaristov Aquanubis nadaljno uporabo."

Želimo vam dobro svetlobo in mirno roko!

Facebook

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Sodelujemo z

Sponzorji

Sodelujemo z

Izvedba Web+ER