Fishbox
Aquashop
Združenje Gojiteljev Diskusov
MrPet

zaTelebane2

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Prijava

Novice

Nov logotip društva Aquanubis

Društvo Aquanubis je z današnjim dnem dobilo nov logotip, s katerim se bo predstavljalo tako na spletu, kot tudi v medijih in na promocijskih materialih.

vladimir mirkov1

 

Logotip je oblikoval Vladimir Mirkov, grafični oblikovalec in pa kolega akvarist na forumu mojbiljniakvarijum.org. Njegova grafična rešitev za logotip nas je prepričala s preprostimi linijami, čistimi oblikami in pa stilsko in vsebinsko dovršenostjo. Logotip je hitro prepoznaven in uporaben za vse vrste medijev, od spleta, do tiska promocijskih materialov, štampiljk in drugih vrst objav.

Tako pa bo logotip lahko umeščen tudi na naš spletni portal:
vladimir mirkov5Društvo je nov logotip dobilo z natečajem, ki smo ga razpisali 23. avgusta 2011, trajal pa je do 10. oktobra. Na natečaju je sodelovalo več avtorjev, ki so poslali zelo raznovrstne in zanimive grafične rešitve. Vsem sodelujočim se iskreno zahvaljujemo za njihove prispevke.

Kako smo izbirali? Ekipa portala Aquanubis je po skrbnem premisleku izmed prispelih grafičnih rešitev izbrala tisto, ki se nam je zdela najboljša. To grafično rešitev smo tudi predstavili članom društva, ki so glasovali in tudi izglasovali novi logotip z absolutno večino.

Facebook

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Sodelujemo z

Sponzorji

Sodelujemo z

Izvedba Web+ER