Aquashop
MrPet
Fishbox
Združenje Gojiteljev Diskusov

zaTelebane2

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Prijava

Novice

Akvarij meseca novembra 2011

Mesec november je pravi jesenski mesec, ko okrog nas zadnja drevesa odvržejo listje in se narava pripravlja na zimsko spanje.

V akvarijih, med katerimi smo izbirali akvarij meseca novembra, pa o jeseni, spanju in umirjenih jesenskih barvah ni ne duha ne sluha: ti akvariji se bohotijo z živimi zelenimi in pisanimi odtenki, kot da bi v njih pravkar nastopila topla in sončna pomlad.

Izbirali smo med tremi akvariji, ki dalj časa vztrajajo v sedanji obliki, rastejo, zorijo in odraščajo - vsak mesec so lepši, zrelejši in popolnejši. Že ob prvem pogledu na njih je jasno, da njihovi lastniki zanje skrbijo s premišljenostjo, ljubeznijo in strastjo, akvariji pa to ljubezen vračajo z čudovitimi barvami in prelepimi zdravimi rastlinami.

Tisti, ki redno spremljamo forum, lahko tudi uživamo v rednih in pogostih objavah o napredku teh akvarijev, ki so opremljene s čudovitimi fotografijami in izjemno uporabnimi nasveti.

Akvariji moto 96l, aquarium 100l in keptn 60l imajo tako več skupnega, kot bi kdo pomislil na prvi pogled.

Tokrat smo izbrali motov akvarij, ki nas je prepričal s klasičnim aquascapeom naravnega akvarija, v katerem rastline in živali resnično uživajo...

moto

Facebook

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Sodelujemo z

Sponzorji

Sodelujemo z

Izvedba Web+ER