Združenje Gojiteljev Diskusov
MrPet
Fishbox
Aquashop

zaTelebane2

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Prijava

Novice

Akvarij meseca decembra 2011

Ko se bliža zaključek leta, je v naravi čas zasluženega počitka. Ljudje smo za ta mirni čas ustvarili praznični december, s katerim mirno črno-belo okolje poživimo z barvitimi lučkami, okraski, bleščicami in barvnimi dekoracijami.

Toda lastniki akvarijev, ki so sodelovali na izboru akvarija meseca decembra, ne potrebujejo novoletnih dekoracij. Njihovi akvariji bohotijo v čudovitih praznično pisanih barvah in krasijo domove bolje kot kakršni koli novoletni okraski.

Tokrat smo izbirali med akvariji keptn 200l, Medicius 240l, rtmktl 180l, janip 240l, urh 120l, vily 240l in keptn 60l, ki so nas očarali s svojim prazničnim vzdušjem.

Laskavi naslov akvarija meseca decembra pa smo podelili Mediciusu, čigar akvarij je tako zaključil svojo zgodbo na najlepši možen način.

medicius-240l

 

Z izborom akvarija meseca decembra smo zaokrožili leto 2011. In z letošnjim letom premierno izbiramo tudi Akvarij leta. Vsi registrirani uporabniki foruma lahko glasujete za svojega favorita med vsemi dvanajtimi akvariji mesecev letošnjega leta. Glasovanje poteka na forumu v tej temi.

Facebook

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Sodelujemo z

Sponzorji

Sodelujemo z

Izvedba Web+ER