MrPet
Fishbox
Aquashop
Združenje Gojiteljev Diskusov

zaTelebane2

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Prijava

Novice

Nova številka revije Akvarij

Izšla je nova, 9. številka revije Akvarij - revije o akvaristiki, teraristiki in naravnih okoljih. Takole so zapisali v uvodniku:

Spoštovane bralke in bralci!Akvarij9

V množici negativnih novic, ki nam jih vsakodnevno servirajo mediji, v teh negotovih časih, ko človek dobi občutek, da je že vse izgubljeno, da je gotovo edino to, da bo jutri kriza še globlja, vam z veseljem in ponosom sporočamo, da vse le ni tako črno. V dokaz, kaj vse se lahko stori, če se le hoče, je tudi ta, že 9. številka revije Akvarij. Tokrat smo se še posebej potrudili in vam kar na 76 straneh ponujamo obilico poučnega in zanimivega branja ter čudovitih fotografij.
Predstavili vam bomo karakter južnoameriških ostrižnikov, radovednost pritlikavih napihovalk ter izdali skrivnost razmnoževanja japonske somornične kozice (caridina multidentata). »Strup je tisti, ki privlači, žal pa je strup prav tako tisti, ki ubije«, je zapisal avtor prispevka o strupenjačah v rubriki o teraristiki, kjer boste lahko prebrali tudi članek o izredno barvitih žabicah vrste Oophaga pumilio. Na straneh morske akvaristike se nam predstavlja Borut Štrukelj s svojim največjim koralnim akvarijem z ribami daleč naokoli. Vse več je zanimanja in vprašanj o uporabi LED razsvetljave za namene akvaristike in teraristike. Je že čas zanjo? Tudi o tem pišemo na straneh naše revije. Za konec pa se bomo sprostili in se z avtorji podali na obisk indonezijskega otoka Sulavezi, ter neokrnjenih predelov Kolpe in makedonskega bisera Ohrida. Skratka, lepota narave, sveta, ljudi, tega prekrasnega hobija, ki nas združuje, naj nam bodo motiv, da na življenje gledamo pozitivno. Saj ni tako težko, le rad jih moraš imeti.

Uredništvo

Facebook

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Sodelujemo z

Sponzorji

Sodelujemo z

Izvedba Web+ER