Aquashop
Fishbox
Združenje Gojiteljev Diskusov
MrPet

zaTelebane2

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Prijava

Novice

SAM - Spletni Aquanubis Magazin - 1. številka

SAM-01Ekipa portala Aquanubis je pripravila prav posebno presenečenje za vse obiskovalce naše spletne strani. Predstavljamo vam SAM - Spletni Aquanubis Magazin, ki je skupni projekt celotne ekipe.

Na 38 straneh, s priročnim online vmesnikom za listanje in prebiranje, je revija, polna originalnih prispevkov, ki smo jih pripravili člani ekipe, in fotografij, ki so delo članov foruma, sodelujočih na natečajih in pa avtorskih fotografij moderatorske ekipe foruma, nov korak za Aquanubis. Članki v reviji bodo prodorni, zanimivi in strokovni, z dostopnostjo iz domačega naslonjača preko spleta pa bo SAM tudi preprosto dosegljiv vsem, ki uživate v čudovitem hobiju akvaristike.

V prvi številki vam tako predstavljamo zgodovino Aquanubisa kot portala in kasneje društva, predstavitve najlepših akvarijev foruma leta 2010, predstavitev Akvarija M Idrija, poučen članek o boleznih in zanimiv intervju z Bojanom Jerino, seveda pa ne gre spregledati zanimivega prispevka o različnih tipih akvarijskih postavitev.

V levem meniju boste našli novo povezavo z naslovom 'Revija', kjer bodo zbrane vse številke, do prve številke SAM pa lahko dostopate s klikom na to povezavo.

 

Prijetno branje vam želimo!

 

Ekipa Aquanubisa

Facebook

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Sodelujemo z

Sponzorji

Sodelujemo z

Izvedba Web+ER