Aquashop
MrPet
Fishbox
Združenje Gojiteljev Diskusov

zaTelebane2

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Prijava

Novice

Prvi fotografski natečaj 2012

animacijska-pasica--1-natecaj-540

Tudi v letošnjem letu bomo na portalu Aquanubis organizirali fotografske natečaje. Ogrejte torej svoje fotoaparate, očedite svoje akvarije in začnite fotografirati svoje podvodne ljubljenčke.

 

Letošnji prvi Foto natečaj bo tematski:

IZBIRAMO MED NAJLEPŠIMI FOTOGRAFIJAMI AKVARIJSKIH ORGANIZMOV

 

Fotografirate lahko vse na temo akvarijskih organizmov: ribe, kozice, rastline, korale..., skratka vse akvarijske organizme. Če vaše oko pritegne izsek vašega akvarija, pritisnite na sprožilec. Akvarij je vedno poln čarobnih prizorov, ki kar kličejo po tem, da jih ujamete v objektiv.

FISHBOXWlogo

Vsak avtor lahko na natečaju sodeluje z največ 5 (pet) avtorskimi fotografijami. Posamezen avtor je lahko nagrajen samo enkrat.

Fotografije je potrebno poslati najkasneje do 2. 7. 2012.


Tudi letošnje zmagovalce bomo nagradili z lepimi nagradami, ki jih tokrat prispeva podjetje Fishbox.

Ob kliku na 'Več' si lahko preberete vse tehnične pogoje, si ogledate nagradni sklad (ki je resnično mamljiv), ne pozabite pa si v koledarje zapisati datum, do katerega je potrebno poslati vaše fotografije.

 

 

Tehnične zahteve:

Fotografije morajo biti velikosti vsaj 4 mio px, torej npr. 2000 x 2000 pikslov.

 

Nagradni sklad:

Nagrade, ki jih prispeva pokrovitelj Fishbox, so:

1. nagrada: bon v vrednosti 120€

2. nagrada: bon v vrednosti 80€

3. nagrada: bon v vrednosti 60€

4. nagrada: bon v vrednosti 40€

5. nagrada: bon v vrednosti 30€

6. nagrada: bon v vrednosti 20€

Boni bodo ob enkratnem nakupu organizmov unovčljivi v prodajalni Fishbox, Adamičeva 2, Grosuplje, najkasneje do 31.12.2012. Prevzem nagrad bo oseben. Izplačilo v denarju ni mogoče.

 

Pravila natečaja:

Avtorji soglašajo, da lahko vse prejete fotografije društvo uporabi za dodajanje slikovnega materiala v bazo organizmov, promocijske namene ali ostale aktivnosti povezane s portalom Aquanubis ali Aquanubis društvom akvaristov, prav tako lahko prispele fotografije za enak namen uporabi sponzor natečaja, podjetje Fishbox.

Fotografije pošljite do 2. 7. 2012 na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., v polje Zadeva vpišite Aquanubis foto natečaj + up. ime, npr."Aquanubis foto natečaj - Kkaty", vsebina pa naj vsebuje opis fotografij s pripisom:

"Sem avtor fotografij in dovoljujem Društvu akvaristov Aquanubis, ter podjetju Fishbox nadaljnjo uporabo."

Prispele fotografije bo pregledala strokovna žirija, ki bo izločila neustrezne, ostale pa bodo uporabnikom foruma dane na glasovanje, ki bo zaključeno 19. 7. 2012.

Upoštevane bodo le fotografije, ki do sedaj še niso sodelovale na fotografskih natečajih Aquanubisa. Vse fotografije, ki so bile poslane že na prejšnje izbore, bodo iz tokratnega foto natečaja izločene.

Objava rezultatov glasovanja natečaja sledi dan kasneje. Nagrajenih šest avtorjev bo o izboru obveščenih po elektronski pošti na naslov, s katerega bodo poslane fotografije in hkrati pozvani k predložitvi potrebnih osebnih podatkov za potrebe DURS-a.

Najlepše fotografije bodo objavljene v koledarju za leto 2013, ki ga pripravlja Aquanubis društvo akvaristov.

 

Po zaključku natečaja bo 10 najbolje uvrščenih fotografij naknadno ocenila profesionalna ekipa fotografov pod vodstvom fotoreporterja Lea Caharije in fotografije tudi na kratko pokomentirala.

Facebook

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Sodelujemo z

Sponzorji

Sodelujemo z

Izvedba Web+ER