Aquashop
MrPet
Fishbox
Združenje Gojiteljev Diskusov

zaTelebane2

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Prijava

Novice

2. Aquanubisov foto natečaj 2012

2-natecaj-540

Za drugo polovico letošnjega leta smo na portalu Aquanubis pripravili še en akvaristični fotografski natečaj, ki bo zopet zanimiv in tudi bogato nagrajen.

V drugem foto natečaju

IZBIRAMO MED NAJLEPŠIMI FOTOGRAFIJAMI NA TEMO AKVARISTIKE

 

Fotografirate lahko vse na temo akvarijev in akvaristike, natečaj ni omejen le na akvarijske organizme... Če vaše oko pritegne izsek vašega akvarija, pritisnite na sprožilec. Akvarij je vedno poln čarobnih prizorov, ki kar kličejo po tem, da jih ujamete v objektiv.


Vsak avtor lahko na natečaju sodeluje z največ 5 (pet) avtorskimi fotografijami. Posamezen avtor je lahko nagrajen samo enkrat.

Fotografije je potrebno poslati najkasneje do 25. 11. 2012.


Aquashop_logo-540Tudi letošnje zmagovalce bomo nagradili z lepimi nagradami, ki jih tokrat prispeva spletna akvaristična trgovina Aquashop.

Ob kliku na 'Več' si lahko preberete vse tehnične pogoje, si ogledate nagradni sklad (ki je resnično mamljiv), ne pozabite pa si v koledarje zapisati datum, do katerega je potrebno poslati vaše fotografije.

 

 

Tehnične zahteve:

 

Fotografije morajo biti velikosti vsaj 4 mio px, torej npr. 2000 x 2000 pikslov.

 

Nagradni sklad:

Nagrade, ki jih prispeva pokrovitelj Aquashop, so:

1. nagrada: bon v vrednosti 150€

2. nagrada: bon v vrednosti 100€

3. nagrada: bon v vrednosti 50€

Boni bodo ob enkratnem nakupu unovčljivi v trgovini Aquashop (Biom AV d.o.o., Kidričeva 14, Trzin oziroma spletna trgovina www.aquashop.si) najkasneje do 30.4.2013. Prevzem nagrad bo oseben. Izplačilo v denarju ni mogoče.

 

Pravila natečaja:

Avtorji soglašajo, da lahko vse prejete fotografije društvo uporabi za dodajanje slikovnega materiala v bazo organizmov, promocijske namene ali ostale aktivnosti povezane s portalom Aquanubis ali Aquanubis društvom akvaristov, prav tako lahko prispele fotografije za enak namen uporabi sponzor natečaja, podjetje Biom AV akvaristika in vivaristika d.o.o. (Aquashop).

Fotografije pošljite do 25. 11. 2012 na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., v polje Zadeva vpišite Aquanubis foto natečaj + up. ime, npr."Aquanubis foto natečaj - Kkaty", vsebina pa naj vsebuje opis fotografij s pripisom:

"Sem avtor fotografij in dovoljujem Društvu akvaristov Aquanubis, ter podjetju Biom AV d.o.o. nadaljnjo uporabo."

Prispele fotografije bo pregledala strokovna žirija, ki bo izločila neustrezne, ostale pa bodo uporabnikom foruma dane na glasovanje, ki bo zaključeno 5. 12. 2012.

Upoštevane bodo le fotografije, ki do sedaj še niso sodelovale na fotografskih natečajih Aquanubisa. Vse fotografije, ki so bile poslane že na prejšnje izbore, bodo iz tokratnega foto natečaja izločene.

Objava rezultatov glasovanja natečaja sledi dan kasneje. Nagrajeni trije avtorji bodo o izboru obveščeni po elektronski pošti na naslov, s katerega bodo poslane fotografije in hkrati pozvani k predložitvi potrebnih osebnih podatkov za potrebe DURS-a.

Najlepše fotografije bodo objavljene v koledarju za leto 2013, ki ga pripravlja Aquanubis društvo akvaristov.

 

Po zaključku natečaja bo 10 najbolje uvrščenih fotografij naknadno ocenila profesionalna ekipa fotografov pod vodstvom fotoreporterja Lea Caharije in fotografije tudi na kratko pokomentirala.

Facebook

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Sodelujemo z

Sponzorji

Sodelujemo z

Izvedba Web+ER