MrPet
Fishbox
Aquashop
Združenje Gojiteljev Diskusov

zaTelebane2

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Prijava

Novice

Aquanubis koledar 2013

naslovka-webTudi letos bo Aquanubis pripravil in natisnil akvaristični koledar za prihodnje leto. Koledar bodo krasile fotografije najlepših akvarijev meseca iz letošnjega leta in pa fotografije, ki ste jih uporabniki foruma poslali za naše fotografske natečaje.

 

Aquanubisov koledar 2013 bo tudi tokrat na voljo v omejeni nakladi in ga v prosti prodaji ne bo mogoče kupiti.

Naročila sprejemamo na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., v elektronskem sporočilu pa morate navesti svoje ime in priimek, uporabniško ime na forumu (če ga imate) in seveda naslov za dostavo koledarja. Naročila zbiramo do 15. decembra 2012.

Poleg tega naročila morate do istega datuma (15. december 2012) izvesti tudi plačilo na račun Društva Aquanubis SI56 0475 0000 1667 287. Pri plačilu v Namen plačila napišite 'Koledar - ime in priimek' oziroma 'Koledar - uporabniško ime na forumu'.

 

Naročila, pri katerih ne bo urejeno do datuma tudi plačilo, ne bodo upoštevana, prav tako naročila, opravljena po tem datumu. Zato pohitite, da si zagotovite svoj izvod koledarja!

Cena koledarja za člane društva je 9€, za vse ostale pa 13€, v ceni koledarja pa je vračunana tudi poštnina.

 

Ekipa Aquanubisa

Facebook

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Sodelujemo z

Sponzorji

Sodelujemo z

Izvedba Web+ER