Fishbox
Združenje Gojiteljev Diskusov
MrPet
Aquashop

zaTelebane2

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Prijava

Novice

Akvarij meseca decembra 2012

Ker je mesec december čas obdarovanja in veselja, predvsem za otroke, smo se odločili da bomo za akvarij meseca decembra razglasili kar akvarij Kookit 264l.

Ta akvarij je društvo Aquanubis spomladi letos uredilo na KOOKIT (Klinični Oddelek za Otroško Kirurgijo in Intenzivno Terapijo) na Pediatrični kliniki Ljubljana, in sicer s pomočjo številnih prispevkov vas, akvaristov, ki ste za ta namen prispevali denar v okviru akcije Odloči se SAM, ki je potekala na sejmu Akvaristika 2012 v Idriji.

Akvarij je postavila ekipa članov društva pod vodstvom Katjuše Karlovini, ki nas je že večkrat uspešno zastopala na mednarodnih aquascaperskih tekmovanjih. Od marca letos pa za akvarij skrbi Bojan Dolenc, ki je akvarij z ljubeznijo in potrpežljivostjo pripeljal do čudovitega izgleda in razraščenega rastlinja, v katerem uživajo številne ribice, kozice in polži.

Akvarij je na Pediatrični kliniki pravi hit, otroci vsak dan sedijo pred akvarijem in občudujejo podvodno življenje, in ker je akvarij resnično čudovit na pogled, je bila odločitev, da ta akvarij postavimo za akvarij meseca decembra, pravzaprav naravna.

kookit1

Facebook

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Sodelujemo z

Sponzorji

Sodelujemo z

Izvedba Web+ER