Fishbox
Aquashop
Združenje Gojiteljev Diskusov
MrPet

zaTelebane2

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Prijava

Novice

Skupščina društva 2013

Spoštovani člani društva akvaristov Aquanubis ter vsi člani Aquanubis foruma.

Pred dnevi smo potihem že napovedali bližajoče se spremembe. Napočil je čas, da z njimi seznanimo vse člane. 26. maja 2013 se bomo dobili na skupščini društva Aquanubis, katere 1. točka bo razrešitev upravnega odbora in organov društva ter s tem ekipe urednikov in administratorjev foruma. Kar pomeni, da bo Aquanubis potreboval nove moči.

Po dolgem in tehtnem premisleku smo se namreč odločili, da je prišel čas, ko vajeti prevzame nekdo drug. V vseh teh letih nam je enostavno zmanjkalo goriva. Razlogov je ogromno in vsak od nas ima svoje, kar pa niti ni pomembno. Če pogledamo nazaj, nas ni prav nič sram, kajti izpeljali smo nekaj odmevnih projektov, na pravo pot pospremili ogromno začetnikov, stkali kar nekaj prijateljstev, ustanovili društvo, ki ima trdne temelje in se ob tem še zabavali. Že sam pogled na čudovite akvarije, ki so krasili portal nam pove vse. Počasi počasi pa se je ta elan nekje na poti izgubil. Neprestane opazke (včasih tudi upravičene), kritike, tudi žalitve so naredile svoje. Vse prevečkrat je obisk foruma postal neka obveza in ne več veselje, kar se je v zadnjem času poznalo tudi na našem delu. In ker nismo polovičarji, ker se zavedamo poslanstva, ki ga Aquanubis ima, ker nam resnično ni vseeno za razvoj akvaristike v Sloveniji, smo potegnili črto in se odločili, da podamo kolektivno nepreklicno odstopno izjavo in s tem omogočimo delo tistim, ki bodo prevzeli naše naloge.

Vse kar morate storiti je to, da se udeležite skupščine, postanete član (če še niste) ter zapolnite mesta v organih društva ter si razdelite naloge v administraciji in urejanju foruma. Glede na to, da je veliko članov že pokazalo, da ve kako peljati Aquanubis naprej, smo prepričani, da to ne bo pretežak zalogaj in da boste zmogli sestaviti ekipo, ki bo tale voz porinila v pravo smer. Ne dvomimo v vaš uspeh, kajti forum je v lasti društva, če društvo konec leta zapre vrata, odide z njim tudi forum. Tega pa si nihče ne želi, kajne?

Statut društva najdete tukaj.

Kraj in ura skupščine bosta objavljena pravočasno, predvidoma pa bo skupščina organizirana v Ljubljani.

alt

Facebook

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Sodelujemo z

Sponzorji

Sodelujemo z

Izvedba Web+ER