Aquashop
Združenje Gojiteljev Diskusov
Fishbox
MrPet

zaTelebane2

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Prijava

Novice

Sklic skupščine društva 2013

Spoštovani člani društva, uporabniki portala in foruma Aquanubis.com...

Kot smo napovedali pred mesecem dni, bomo to nedeljo, 26. maja 2013, sklicali skupščino društva. Pričetek skupščine je ob 14:00, skupščina pa se bo odvijala v Gostilni ob Kaminu v Postojni. Skupščine se lahko udeležite vsi obstoječi člani društva, seveda pa tudi vsi, ki bi želeli v društvu sodelovati in bi se na skupščini radi tudi včlanili v društvo.

Žal primernega prostora v Ljubljani nismo našli, lahko pa vam ponudimo omejeno število prostih sedežev v avtomobilih na relaciji Ljubljana-Postojna-Ljubljana. Prosimo, da se vsi zainteresirani za prevoz vpišete v temo na forumu z diskusijo o tej novici, kjer se lahko dogovorimo tudi, kje vas lahko poberemo (naprimer na glavni železniški postaji Ljubljana).

Seveda priporočamo, da si pred udeležbo na skupščini preberete Statut društva. Tukaj pa navajamo člen Statuta, ki govori o skupščini društva:

15. člen
Najvišji organ društva je skupščina. Skupščino sestavljajo vsi člani društva. Skupščina zaseda najmanj enkrat na štiri leta. Skupščino lahko skliče upravni odbor društva. Skupščino se skliče z obvestilom na spletni strani društva. Skupščina je sklepčna, če je na skupščini prisotna najmanj polovica vseh članov društva. Po preteku 30 minut od klica, je zbor sklepčen, če je navzočih najmanj 9 članov. V vabilu za občni zbor mora biti to navedeno. Skupščina sklepa z 51 % glasov navzočih članov, o spremembi statuta pa s 66 %.

Na skupščini bomo torej odločali O PRIHODNOSTI DRUŠTVA Aquanubis, in pa (kar je morda še pomembneje) O PRIHODNOSTI PORTALA IN FORUMA. Zato upamo, da se bodo obstoječi člani udeležili skupščine v čim večjem številu, ter da se nam boste pridružili tudi vsi akvaristi, ki vam za portal Aquanubis ni vseeno.

Se vidimo na skupščini!

Facebook

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Sodelujemo z

Sponzorji

Sodelujemo z

Izvedba Web+ER