MrPet
Fishbox
Združenje Gojiteljev Diskusov
Aquashop

zaTelebane2

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Prijava

Novice

Nova baza organizmov

Na portalu Aquanubis je društvo akvaristov Aquanubis vzpostavilo novo bazo akvarijskih organizmov s praktičnim iskalnikom. Trenutno šteje že skoraj 300 organizmov in je že največja slovenska spletna zbirka akvarijskih organizmov. Člani društva akvaristov Aquanubis vanjo dnevno dodajajo nove akvarijske organizme.
Praktični iskalnik (klikni 'iskanje' v levem meniju) omogoča hitro iskanje primernih organizmov za posamezen akvarij. Vnesite parametre svojega akvarija in zgolj z enim klikom boste našli primerne ribe, rastline in nevretenčarje, v pomoč pa vam je lahko tudi rubrika 'alge'.
Če želite tudi sami sodelovati pri vnosu ali ureditvi podatkov se lahko javite v tej temi in omogočili vam bomo soustvarjanje baze organizmov. Prav tako bomo veseli pohval in kritik, ki nam lahko pomagajo pri vsebinskih in tehničnih izboljšavah.

Ob tej priložnosti se želi društvo Aquanubis še posebej zahvaliti svojim članom ki s požrtvovalnim in prostovoljnim delom omogočajo razvoj kvalitetne akvaristike v Sloveniji. K včlanitvi vabimo tudi vse ostale akvariste in podpornike našega dela. Ugodnosti in dejavnosti je dovolj za vse!

Ne smemo pozabiti tudi naših zvestih sponzorjev. S sodelovanjem z našim portalom omogočajo nemoteno delovanje največjega slovenskega društva akvaristov.

aquashop 172px

 

logoAQUAMI170px

 

fishboxbanner172x71

 

mrpet 172

 

svilenelinije 172x71px

 

 

Mokri do komolcev še naprej!

 

Facebook

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Sodelujemo z

Sponzorji

Sodelujemo z

Izvedba Web+ER