Fishbox
Aquashop
MrPet
Združenje Gojiteljev Diskusov

zaTelebane2

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Prijava

Novice

Aquanubisov foto natečaj

foto natecaj-aquami-470x60

Po dolgem času smo za zaključek letošnjega leta na portalu Aquanubis pripravili akvaristični fotografski natečaj, ki bo zopet zanimiv in tudi bogato nagrajen.

V tokratnem natečaju

IZBIRAMO MED NAJLEPŠIMI FOTOGRAFIJAMI NA TEMO AKVARISTIKE

Fotografirate lahko vse na temo akvarijev in akvaristike, natečaj ni omejen le na akvarijske organizme... Če vaše oko pritegne izsek vašega akvarija, pritisnite na sprožilec. Akvarij je vedno poln čarobnih prizorov, ki kar kličejo po tem, da jih ujamete v objektiv.

 

Vsak avtor lahko na natečaju sodeluje z največ 5 (pet) avtorskimi fotografijami. Posamezen avtor je lahko nagrajen samo enkrat.

Fotografije je potrebno poslati najkasneje do 7. 12. 2014 do 23:59 ure.


logoAQUAMI170pxTudi letošnje zmagovalce bomo nagradili z lepimi nagradami, ki jih tokrat prispeva spletna akvaristična trgovina Aquami.

Ob kliku na 'Več' si lahko preberete vse tehnične pogoje, si ogledate nagradni sklad (ki je resnično mamljiv), ne pozabite pa si v koledarje zapisati datum, do katerega je potrebno poslati vaše fotografije.

 

Tehnične zahteve:

Fotografije morajo biti velikosti vsaj 4 mio px, torej npr. 2000 x 2000 pikslov.

Nagradni sklad:

Nagrade, ki jih prispeva pokrovitelj Aquami, so:

1. mesto: Aktivator vode AQUAMI ULTRA ACTIV (M22 ali M24 - glede na željo zmagovalca)

2. mesto: bon za 40€ za nakup aktivatorjev v spletni trgovini AQUAMI

3. mesto: letna (12-mesečna) družinska vstopnica za Akvarij M Idrija

Bon bo ob enkratnem nakupu unovčljivi v trgovini Aquami (AKVAMI, celovita oskrba akvarijev, d.o.o.,
Partizanska cesta 82, 6210 Sežana, oziroma spletna trgovina http://www.aquami.eu) najkasneje do 31. 2. 2015. Nagrado bo nagrajenec prejel po pošti. Izplačilo v denarju ni mogoče. 

Pravila natečaja:

Avtorji soglašajo, da lahko vse prejete fotografije društvo uporabi za dodajanje slikovnega materiala v bazo organizmov, promocijske namene ali ostale aktivnosti povezane s portalom Aquanubis ali Aquanubis društvom akvaristov, prav tako lahko prispele fotografije za lastne promocijske namene uporabi sponzor natečaja, podjetje AKVAMI, celovita oskrba akvarijev, d.o.o. (Aquami).

Fotografije pošljite do 7. 12. 2014 do 23:59 ure na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., v polje Zadeva vpišite Aquanubis foto natečaj + up. ime, npr."Aquanubis foto natečaj - lifestreamer", vsebina pa naj vsebuje opis fotografij s pripisom:

"Sem avtor fotografij in dovoljujem Društvu akvaristov Aquanubis, ter podjetju AKVAMI d.o.o. nadaljnjo uporabo."

Prispele fotografije bo pregledala strokovna žirija, ki bo izločila neustrezne, ostale pa bodo uporabnikom foruma dane na glasovanje, ki bo zaključeno 21. 12. 2014 ob 23:59 uri.

Upoštevane bodo le fotografije, ki do sedaj še niso sodelovale na fotografskih natečajih Aquanubisa. Vse fotografije, ki so bile poslane že na prejšnje izbore, bodo iz tokratnega foto natečaja izločene.


Najlepše fotografije bodo objavljene v koledarju za leto 2016, ki ga pripravlja Aquanubis društvo akvaristov.

Facebook

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Sodelujemo z

Sponzorji

Sodelujemo z

Izvedba Web+ER