Fishbox
Združenje Gojiteljev Diskusov
Aquashop
MrPet

zaTelebane2

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Prijava

Novice

Glasovanje za najboljše fotografije foto natečaja

foto natecaj-aquami-470x60

Zbiranje fotografij za prvi Aquanubisov fotografski natečaj 2014 je zaključeno. Prejeli smo precejšnje število lepih fotografij, sedaj pa ste na vrsti vi, uporabniki portala Aquanubis.
Vaša naloga je izbrati najlepše fotografije izmed množice prispelih.

Najprej si oglejte galerijo vseh fotografij, ki jo najdete na tej povezavi. Vse fotografije so oštevilčene z zaporedno številko. Izberite tri, ki so vam najbolj všeč, in si jih zapišite, vsaki od teh treh fotografij pa tudi pripišite točke: 5 točk za najlepšo, 3 točke za drugo in 1 točko za tretjo.
Svoje glasove boste oddali v temi na forumu (glej povezavo na dnu novice). Tam vpišite zaporedne številke fotografij in zraven točke, ki ste jih podelili.

Vsak registriran uporabnik foruma ima na voljo ENO glasovanje, naknadno spreminjanje glasov pa ne bo mogoče, zato dobro premislite, katerim fotografijam boste podelili točke! Glasovanje za lastne fotografije ni dovoljeno in se ne bo upoštevalo. Glasujejo lahko samo uporabniki registrirani pred začetkom glasovanja.

Glasovanje bo potekalo do 21. 12. 2014 do 23:59 ure. Naslednji dan bomo razglasili zmagovalce.

V primeru enakega števila glasov bo višje mesto na elstvici dobila tista, ki bo dobila več višjih ocen. Če bo tudi to enako pa bo odločal drugi krog glasovanja.

Najlepše fotografije bodo nagrajene, nagrade pa podeljuje podjetje Aquami.

 glava Aquami 470x60px

Facebook

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Sodelujemo z

Sponzorji

Sodelujemo z

Izvedba Web+ER