MrPet
Fishbox
Združenje Gojiteljev Diskusov
Aquashop

zaTelebane2

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Prijava

Novice

Aquanubisov piknik 2017

Pozdravljeni

Lansko leto je bila organizacija piknika zaupana uporabniku dejan90, piknik je bil več kot odlično izpeljan. Letos pa je organizacija zaupana meni, zato se piknik seli na drugi konec Slovenije, natančneje na Kras. Piknik se bo dogajal v osrčju vinogradov na skrajnem kraškem robu, ki meji z vipavsko dolino.
Na Primorskem smo ponosni na naše vinograde in rezino pršuta, prav zato bomo piknik priredili v enem izmed naših njih.

Prostor, ki ga bomo uporabljali je urejen, na njem je postavljen nadstrešek pod katerim je prijetna senca ob višjih temperaturah, ker pa bo piknik v prvi polovici Junija teh težav ne bo. Okolica ponuja tudi nekaj gozdne površine tako, da bi lahko proti večeru če bo čas in volja zakurili tudi manjši ogenj z obzirom, da v tistem času ne bo nevarnost požarov zaradi česar bi lahko neposredno ogrožali tako naravo kot sebe.

Da poenostavim, da se ne bo kdo izgubil, se bomo 11. 6. 2017 okrog 15.00 skupaj dobili v Štanjelu pri enoti pošte. Tam bomo počakali 10 do 15 min, zamudniki pa nikar ne skrbite, vsi udeleženci boste na zadnji dan pred piknikom dobil na svoj elektronski naslov podatke o kraju dogodka ter kontaktno številko, katero uporabite v kolikor se izgubite.

Ker je do piknika slab mesec dni in si morate nekateri seveda tudi v nedeljah vzeti dopust, v trenutku odpiramo prijavo.

Na pikniku se bo seveda dobilo oba menija, tako mesni kot vegetarijanski, zato vas prosim, da ob prijavi, ki izleda nekako takole:
_____________________________________________________
Uporabnik: Kevin17

Naročam 1x , mesni / brez alkohola
ali
Naročam 1x , vegi / alkohol
_____________________________________________________
Kombinacijo izberite sami.

Kako se prijaviti ?

To lahko storite na dva načina:

Če ste registrirani uporabniki foruma to storite tukaj, v drugem primeru pa pošljite na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. sporočilo z naslovom: Prijava na piknik 2017, vanj vpišete po zgornjem zgledu, le da namesto uporabnika navedete vaše ime in priimek

Stroški piknika so za člane društva Aquanubis 5€, za vse ostale 10€ na osebo,  za mladino do 15 let 7€, za otroke do 7 let pa je brezplačno.

Plačilo, lahko izvedete predhodno na naš TRR : SI56 0475 0000 1667 287, v namen plačila pa vpišete: donacija za piknik.
Nakazilo lahko nakažete do 7.6.2017, za vse tiste, ki boste zamudili pa bo mogoče plačilo tudi na kraju samem. :-)

 

Piknik je dogodek, ki se zgodi enkrat na leto in je namenjen druženju in izmenjavi informacij, zato ga nikar ne zamudite.

 

Lp Kevin

Facebook

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Sodelujemo z

Sponzorji

Sodelujemo z

Izvedba Web+ER