MrPet
Aquashop
Združenje Gojiteljev Diskusov
Fishbox

zaTelebane2

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Prijava

Novice

Društvo akvaristov Aquanubis vabi v Karlovac

Dragi akvaristi, Aquanubis vas vabi na izlet: 26. maja si gremo ogledat sladkovodni akvarij v Karlovcu. Če vas zanima več o Aquatiki, si oglejte njihovo stran https://aquariumkarlovac.com. Društvo bo ob dovolj prijavljenih (vsaj 35) organiziralo avtobusni prevoz iz Ljubljane, v Karlovcu pa nas čaka strokovni ogled akvarija in ekskluzivno za nas tudi pogled v “zakulisje” - strojnico.


Cena izleta je 15 € in vključuje avtobusni prevoz iz Ljubljane ter ogled Aquatike. Članom društva Aquanubis krijemo vstopnico v višini 4 € - članstvo se splača! Če še niste člani, pa bi to radi postali, obiščite https://www.aquanubis.com/drustvo! Iz Ljubljane se bomo odpravili ob 8h zjutraj, vrnili pa se bomo proti večeru. Za hrano in pijačo naj poskrbi vsak udeleženec sam.


Prijave so OBVEZNE na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., in sicer najkasneje do 10. maja. Prosim, da to upoštevate, saj moramo vedeti število udeležencev tako zaradi avtobusnega prevoza kot zaradi naročila skupinskih vstopnic - v akvarij moramo javiti točno število udeležencev. Po tem datumu boste prejeli položnice za plačilo izleta.

Udeležba je možna tudi, če se nam želite pridružiti šele v Karlovcu, torej brez avtobusnega prevoza. Tudi v tem primeru je prijava obvezna, v mail pa zapišite še, da se želite udeležiti le ogleda brez prevoza. V tem primeru boste strošek vstopnice, 30 kn, poravnali pred akvarijem. Lahko navedete tudi, od kod ste. Če bo prijavljenih več, bo društvo skušalo pomagati pri organizaciji prevozov z vašega konca.

Facebook

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Sodelujemo z

Sponzorji

Sodelujemo z

Izvedba Web+ER