Združenje Gojiteljev Diskusov
Fishbox
MrPet
Aquashop

zaTelebane2

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Prijava

Novice

Naročilo majic Aquanubis

Dve leti je že odkar je naša ekipa natisnila svoje prve majice, zato smo se letos odločili da to ponovimo, tokrat z novo podobo. V Facebook skupini Aquanubis Akvaristika - nazaj k naravi ste člani izbirali med več predlogi, med izbranimi pa sta izstopala dva in ker sta dva bolje kot eden, smo se člani odločili, da letošnje leto popestrimo z dvema potiskoma majic. Prihaja poletje in z njim vročina, zato bomo prvi potisk izvedli na kratih majicah. Možno bo dobiti črno  - belo ali modro - belo kombinacijo. Cena majice je 10 evrov s poštnino vred.

ČrnaModra

 

Za naročilo majic pišite na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., v katerem pod zadevo napišete: Naročilo Aquanubis Majic 2018

Zgledujte se po spodnjem primeru:

 

Naročam:

1x Moško M, Belo - Modro

1x Žensko S, Črno - Belo

 

Naslov:

Aqua Nubis

Vodna cesta 18

2018 Akvarij

 

Znesek 10 Evrov nakažite na TRR društva SI56 0475 0000 1667 287 ali v sporočilu navedite, da želite znesek poravnati po povzetju, v tem primeru vam vam bo Pošta Slovenije zaračunala dodatna 1,22 Evra. Če se želite izogniti plačilu provizije svetujemo, da znesek predhodno nakažete na omenjeni TRR.

 

račun za majico

 

 

 

 

Facebook

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Sodelujemo z

Sponzorji

Sodelujemo z

Izvedba Web+ER