MrPet
Združenje Gojiteljev Diskusov
Fishbox
Aquashop

zaTelebane2

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Prijava

Novice

Piknik 2019

Pozdravljeni

Prestopili smo v pomlad in prvi sončni žarki nas že spravljajo na plano. Narava se prebuja, drevje že cveti, temperature pa so ponekod že konkretno prestopile 20 stopinj. Vse skupaj kar kliče po dobrem druženju zunaj, za kar menimo tudi v našem društvu, zato bomo v zadnji polovici meseca Maja pripravili piknik.

V letu 2016 smo pripravili piknik v prijetni idili Pragerskega jezera, ker nas je tamkajšnji prostor očaral se vračamo. V »Galeriji« si lahko ogledate kako izgleda prostor in kako je vse skupaj izgledalo takrat. Zemljišče poleg čudovite okolice nudi tudi kočo z nadstreškom, kateri bi v primeru slabega vremena nudil zavetje, upamo pa da nam bo služil zgolj proti sončnim žarkom.

Da na kratko razložim kje se prostor nahaja, v vaše pametne telefone vnesite: »Travniška ulica 2331 Pragersko« , kar vas bo pripeljalo naravnost na lokacijo. Letos smo se odločili z dogodkom pričeti 2 uri prej kot leta 2016, razlog pa tiči v tem, da smo druženje zavlekli pozno v noč in nam je nekako zmanjkala kakšna urica za pogovor.

Mislim da je uvoda več kot dovolj, preidimo k stvari , piknik bomo izvedli 25.5.2019, začnemo ob 14.00 iz že znanega razloga, končne ure pa raje ne bi dodajal saj se zna ob dobri debati zavleči.

Na pikniku se bo seveda dobilo oba menija, tako mesni kot vegetarijanski, zato vas prosim, da ob prijavi, ki izgleda nekako takole:
_____________________________________________________
Uporabnik: Kevin17

Naročam 1x , mesni / brez alkohola
ali
Naročam 1x , vegi / alkohol
_____________________________________________________
Kombinacijo izberite sami :wide:

Prijavo na piknik izvedete tako, da v povezavi »Piknik 2019« napišete komentar, v zgornji obliki

Za vse udeležence velja enako plačilo, ki v letošnjem letu znaša 5 evrov kar je znesek katerega so v preteklosti plačevali člani društva.

Stroške najema piknik prostora tudi letos krije društvo Aquanubis - društvo akvaristov.

Plačilo, lahko izvedete predhodno na naš TRR: SI56 6100 0002 1652 202, v namen plačila pa vpišete: donacija za piknik, ime in priimek .
Nakazilo lahko nakažete do nedelje 19.5.2019, za vse tiste, ki boste zamudili pa bo mogoče plačilo tudi na kraju samem :)

piknik upn

V upanju da se vas zbere čim večje število vas lepo pozdravljam

Kevin Abram

Podpredsednik društva Aquanubis

Facebook

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Sodelujemo z

Sponzorji

Sodelujemo z

Izvedba Web+ER