Aquashop
MrPet
Fishbox
Združenje Gojiteljev Diskusov

zaTelebane2

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Prijava

Novice

Novost v podporništvu

Podporništvo za leto 2007

Hitro se nam bliža novo leto in na koledarju bomo obrnili nov list, kjer bo pisalo januar 2007 s tem pa tudi novosti v podporništvu za leto 2007.

 

V niti Obveščanje podpornih članov in podjetij 30dni pred podaljšanjem smo se s peščico podpornikov (le ti so sodelovali) odločali, kdaj naj bi se podaljševalo podporništvo. S strinjanjem teh sodelujočih članov, smo prišli do zaključka, da:
- vsi podporni člani, ki so pripravljeni tudi za leto 2007 prispevati donatorska sredstva, ste vabljeni, da to storite v mesecu JANUARJU tako, da nakažejo minimalni znesek na »Aquanubis račun« .
- Podporni člani, kateri so donirali po 1.11.2006, bodo oproščeni doniranja za leto 2007 in bodo tako donirali šele 1.1.2008. Vsekakor pa vam ne prepovedujemo, da se te alineje ne držite. ===> NAPREJ

ZA PODPORNA PODJETJA:

Za podporna podjetja pa ostajajo pravila nespremenjena zaradi tega, ker jih je manj in se jih lažje obvešča o poteku letnega podporništva.

Za podporne člane in podporna podjetja, pa so se s prihodom evra kot našega enega in edinega plačilnega sredstva, spremenile cene.

ZA PODPORNE ČLANE, je MINIMALNI znesek 10 €

ZA PODPORNA PODJETJA, pa je MINIMALNI znesek 20 €

S prihodom evra so se cene sicer malce podražile zaradi tega, ker če bi pustili cene iste in bi jih pretvorili z današnjim menjalnim tečajem bi bile cene naslednje 8,35€ in 16,7€, da ne bomo noreli s temi decimalkami.

Glede računa (kam nakazati, koliko,…) pa si preberite »TUKAJ«

Hvala za razumevanje.

Facebook

Revija

SAM 2013

Preberite novo izdajo revije SAM, kjer boste našli marsikatero zanimivost iz sveta akvaristike.

Sodelujemo z

Sponzorji

Sodelujemo z

Izvedba Web+ER